Category: Superchat hvem er på

Fri kusse fisse hår

fri kusse fisse hår

7 Mar - Hvis jeg snakker med mine veninder om, at jeg har ondt, fordi jeg har for eksempel har haft for meget sex, så bruger jeg den engelske version af vagina, for når den gør ondt, så er den mere vagina-agtig. Generelt synes jeg, at fisse er et vildt godt ord, fordi det er det moderne take på kusse. Det er det ord. Sådan skal du røre hendes kusse, så hun aldrig forlader dig. Sex og samliv Skrevet af Redaktionen | | Foto: Shutterstock / / Del på Facebook. Hvis vejen til en mands hjerte er gennem maven, så tror vi, at vi har fundet vejen til en kvindes hjerte. 27 Jul - "Sprøjt i fisse", "pik-gal fisse", "stram fisse", "sådan får du fisse". Det lyder måske puritansk, men det er faktisk første gang, jeg har tastet f-i-s-s-e i Googles søgefelt. Sådan uden omsvøb. Resultaterne overrasker mig ikke. De fem bogstaver sender mig primært ind på pornosider, sexnovellesamlinger og en ok.

Fri kusse fisse hår - app sender

Dem er der ikke mange, der er ramt af i denne sæson. Det er et problem for manden, det bliver et problem for kvinden, og det er nedværdigende for alle. Jeg synes ikke, at kusse er grimt, det er da meget sødt.

Fri kusse fisse hår - til

Du udtaler dig igen om noget, du ikke aner noget om. For mig er den noget, jeg bruger til at dyrke fri kusse fisse hår med og så har man måske prøvet at have en kønssygdom. Jeg laver ikke om på mit sprog, det kunne jeg aldrig drømme om, selv om jeg godt kan tage nogle små hensyn over for mennesker, jeg ikke er så fortrolig med. Gyldendals bestyrelse har i dag udnævnt Morten Hesseldahl til ny administrerende direktør - som afløser for Stig Andersen. Sponsoreret indhold Brun uden sol: fri kusse fisse hår

Videos

pik er gud, kusse har magten 21 May -»Jeg har lyst til at sige velkommen, alle kusser,«byder Suzanne Moll velkommen til KVINFO's fjerde Tabusalon.»Hvis I ikke har en, så velkommen til alligevel – I kan måske høre noget, I bliver lidt klogere af, de næste par timer,«siger hun med hentydning til de få mænd, der sidder spredt rundt på de fyldte. 6 Apr - Jeg har ikke nogen tyngende ideologisk holdning til, om man skal kalde det fisse eller kusse – jeg har læst, at Jørgen Leth mener, at kusse er et politisk ladet Kald det bare påtaget idealistisk, men hver gang man bruger ordet fisse, er det i min ordbog en markering af, at man som kultur er sluppet fri af. Til de platte (som i nogle tilfælde har vundet almen udbredelse) hører fx "pik", "kusse", "fisse", "kneppe", "bolle", "dåsen", "såret", "missen", "jernet", "kæppen". kærlighed, mand og kvinde, krop, frugtbarhed, fallos, nøgenhed, tøj, rent og urent, sjæl og legeme, bryst, tantra. seng, møbel til en række centrale begivenheder i.

Categories: Superchat hvem er på

0 Replies to “Fri kusse fisse hår”